Сільське господарство > 2020 > Стандарти торгівлі тваринами > Індикатор #348

40 %
Прогрес за 0 місяців 2020 року
Останнє оновлення: 17.01.2020

Встановлення правил щодо зазначення показників (класів) вмісту м'яса у свинячій туші (поступове наближення законодавства)

Піднапрямок:
Стандарти торгівлі тваринами
Відповідальні:
Мінагрополітики, Держпродспоживслужба
Стаття Угоди:
V. 17.405, Додаток XXXVIII
Директива / Регламент ЄС:
Регламент 3220/84 скасовано та замінено Регламентом 1234/2007 скасовано та замінено Регламентом 1308/2013
Термін виконання:
31.12.2020

Розрахунок показника

100%
40%
Розроблено зміни до нормативно-правового акта щодо встановлення шкали для класифікації свинячих туш в частині зазначення показників (класів) вмісту м'яса у свинячій туші
Відповідальні: Мінагрополітики, Держпродспоживслужба
30%
Проект нормативно-правового акта опрацьовано з експертами ЄС
Відповідальні: Мінагрополітики
30%
Нормативно-правовий акт прийнято Кабінетом Міністрів
Відповідальні: Мінагрополітики
Завершено
У зоні ризику
Прострочено
Не оцінено

Поточний прогрес

Термін виконання
31.12.2020